Over Juice Vocal Band, nu en vroeger


Juice bestaat al sinds 2003, toen Caroline en Annemargreet het plan opvatten om een achtstemmige vocal group op te richten. Ze zochten mensen erbij - velen bleven tot nu toe: Elsa, Tobi, Thomas en Annemargreet. Nu bestaat Juice uit 3 mannen en 3 vrouwen.
 Bij de start was het doel om op hoog niveau goede popliedjes te brengen, met een eigen gezicht. Caroline en Annemargreet  vonden zes medezangers met dezelfde ambitie. Met Pepijn Lagerwey als tenor én muzikaal leider. 

 Prompt won de groep een jaar later de eerste prijs op een Nederlands a cappella festival. Sindsdien behoort Juice tot de top van dit muziekgenre in Nederland. 

  

Toen de groep in 2003 werd opgericht heetten we Rhythm & Juice. Sinds 2015, gelijk met de overstap van 8 naar 6 zangers, heten we kort maar krachtig Juice. 

In 2010 heeft Tobias Jeger het muzikaal leiderschap overgenomen van Pepijn Lagerwey. Ondanks een paar wisselingen in de groep is de Juice identiteit al die jaren dezelfde gebleven: origineel, met humor en hartstikke muzikaal (vinden wij dan natuurlijk, hè).

Scroll naar beneden om foto's uit vervlogen tijden te zien!


Februari 2023

We bestaan 20 jaar!

Uit de oude doos

In 20 jaar tijd kan er veel gebeuren, maar Juice is er nog steeds! Hieronder voor de melancholische terug kijkers onder ons een paar plaatjes van vroeger.
Van het eerste uur waren  Thomas, Elsa, Pepijn, Job, Marieke, Caroline, Tobi en Annemargreet. Toen zongen we (dus) nog met z'n achten. Later kwamen (in willekeurige volgorde) Iwan, Margriet, Ben, Hugo, Laura, Frank, Didier, Nienke en Harry. 
Nu, in 2023, bestaat Juice uit Laura, Elsa, Annemargreet, Tobi, Harry en Thomas.
We zijn deelgenoot geweest van elkaars huwelijken, er werden kinderen geboren, er werd met pensioen gegaan, er gingen kinderen uit huis, er werden bedrijven opgericht, maar de muziek bleef ons verbinden. Over de kleding hadden we soms wel wat discussie, maar bij welke groep is dat niet het geval?