Juice Vocal Band bestaat uit drie vrouwen en drie mannen. Ieder zingt  haar eigen stem. Hieronder stellen we ze aan jullie voor: 

Laura Koppenberg– sopraan
 Als voormalig Kind-voor-Kinderen zingt Laura al zowat haar hele leven. Ze schrijft teksten, presenteert en voelt zich op het podium als ’n vis in het water. Is na een paar muzikale uitstapjes terug bij Juice, vol energie om de hoge tonen keihard te raken. In het dagelijks leven zit ze vooral in de boeken, bij ons mag ze muzikaal helemaal los. 

Elsa van Straaten – mezzosopraan 

Elsa is onze kameleon. Leg haar een solo voor en ze geeft er een eigen kleur aan. Geheid succes bij het publiek (we kunnen er zelf ook geen genoeg van krijgen). Perfecte kasbewaarster en bühnebeest in één persoon. Hoe doet ze dat toch? 

Annemargreet Dwarshuis – alt 
Annemargreet is zeg maar de haarlemmerolie van Juice. Ze legt laagte onder de vrouwenklank, regelt, schrijft en regisseert. De bühne is haar passie. Een optreden moet ergens over gaan! Achtergrond in de Academie voor Expressie in Woord en Gebaar, ja daar heb je het al. 

Tobi Jeger – tenor en muzikaal leider 

Tobi leidt ons muzikaal. Met de scherpte van een Zwitsers zakmes werkt hij elke dinsdagavond aan onze perfecte samenklank. En dan maakt-ie ook nog eens het ene prachtige arrangement na het andere. Heerlijk met hem werken, zeker als-ie weer eens zoete lekkernijen meegenomen heeft. 

Harry Juch – bariton 

Onze nieuwste aanwinst Harry – fietst door weer en wind om Juice van een zwoel Barry Hay geluid te voorzien. Wijdt zich helemaal aan de muziek met volle overgave en positivisme. Niet alleen bij Juice, maar ook bij zijn eigen Jazz Combo Verjazzd. 

Thomas Hessels – bas 
Terug van weggeweest – een pensioen zonder zingen, is geen pensioen! Was eerst bariton bij Juice, maar vervult nu met verve de taak van bas. Kan ook nog arrangeren, tekstschrijven en landelijk voor onze zangbelangen opkomen.